Este Mentoratul Secretul pentru Creșterea Personală și Profesională? image
E516 · Florin Rosoga Podcast
Este Mentoratul Secretul pentru Creșterea Personală și Profesională?
44.8k Plays
3 months ago

În acest episod, avem ocazia să discutăm cu Mihai Cioban, un trainer de business și dezvoltare personală cu peste 10 ani de experiență. Mihai, care a lucrat cu mii de antreprenori și companii de top, împărtășește astăzi cu noi insight-uri valoroase despre rolul mentoratului în dezvoltarea profesională și personală.

Mihai își descrie călătoria personală, care l-a transformat în mentorul pe care îl cunoaștem astăzi. În discuția noastră, aflăm cum experiențele de viață, îmbinate cu o doză subtilă de umor, fac învățarea nu doar utilă, dar și distractivă. Abordăm adaptabilitatea mentoratului la diversele nevoi ale organizațiilor și cum flexibilitatea și creativitatea pot transforma provocările în oportunități.

Mihai ne oferă povești de succes și momente amuzante, demonstrând că învățarea și dezvoltarea pot fi pline de veselie. De asemenea, discutăm despre calitățile unui mentor eficient și cum acesta poate evalua impactul și rezultatele muncii sale.

Ascultă acest episod pentru a descoperi cum mentoratul poate influența atât creșterea personală, cât și pe cea profesională, și cum să alegi mentorul potrivit pentru tine sau organizația ta. Cu Mihai Cioban ca ghid, vei învăța cum să transformi provocările în succes și cum să aduci un strop de umor în călătoria ta de dezvoltare.

***

Podcastul acesta este susținut de Gomag, lider al în soluții de eCommerce din România, care ajută antreprenorii să transforme ideile în afaceri online de succes, oferind o platformă intuitivă și eficientă.

Gomag valorizează parteneriatele pe termen lung și construiește relații de durată, bazate pe creștere continuă și inovație în domeniul digital.

***

Descoperă detalii și insight-uri din discuțiile noastre, cărțile menționate și detalii despre invitați pe florinrosoga.ro. Aici te poți înscrie la un newsletter lunar pentru a afla noile episoade.

Iar dacă îți place să asculți aceste podcasturi, acordă-ne două minute și scrie o recenzie pe Spotify sau Apple Podcasts. Este un gest simplu care ne sprijină enorm în a aborda subiecte atrăgătoare și alți invitați pe gustul tău.

Recommended