Mircea Popa fondator MedicAi: De la Românii Sunt Antreprenori la Inovație în Imagistica Medicală image
E513 · Florin Rosoga Podcast
Mircea Popa fondator MedicAi: De la Românii Sunt Antreprenori la Inovație în Imagistica Medicală
29.3k Plays
6 months ago

Astăzi, avem plăcerea de a-l avea ca invitat pe Mircea Popa, fondatorul companiei MedicAi, o platformă online inovatoare în domeniul imagisticii medicale. În 2019, Mircea și echipa sa au impresionat prin proiectul lor la competiția Startarium Pitch Day, acum cunoscută sub numele de Românii sunt Antreprenori, unde au obținut premiul al II-lea și un grant de 30.000 de euro. Românii Sunt Antreprenori este o competiție Startarium, inițiată de ING Bank și Impact Hub Bucharest (și susținută de Pluxee), în cadrul căreia antreprenorii au șansa să acceseze granturi în valoare cumulată de 100.000 de euro.

MedicAi s-a distins prin facilitarea accesului și colaborării între medici și pacienții lor, contribuind astfel la îmbunătățirea comunicării și eficienței în diagnosticare. De la lansarea sa, platforma a atras peste 50 de clinici și spitale, și peste 3.000 de medici, oferind servicii care devin tot mai necesare în lumea medicală modernă. Eforturile lor s-au extins și în sfera socială, în special prin suportul acordat refugiaților ucraineni în timp de criză.

Mircea și MedicAi demonstrează că inițiativele antreprenoriale din România pot avea un impact semnificativ atât la nivel local, cât și în context mai larg. În cadrul interviului de astăzi, vom explora parcursul MedicAi, lecțiile învățate pe drum și planurile de viitor ale companiei.

***

Descoperă detalii și insight-uri din discuțiile noastre, cărțile menționate și detalii despre invitați pe florinrosoga.ro. Aici te poți înscrie la un newsletter lunar pentru a afla noile episoade.

Iar dacă îți place să asculți aceste podcasturi, acordă-ne două minute și scrie o recenzie pe Spotify sau Apple Podcasts. Este un gest simplu care ne sprijină enorm în a aborda subiecte atrăgătoare și alți invitați pe gustul tău.

Recommended