Investiții Inteligente: Știi Cum să-ți Planifici Viitorul Financiar? image
E508 · Florin Rosoga Podcast
Investiții Inteligente: Știi Cum să-ți Planifici Viitorul Financiar?
20.5k Plays
9 months ago

Vrei să pășești în lumea investițiilor, dar nu știi de unde să începi? Acest episod îți deschide ușile către investițiile inteligente, de la stabilirea obiectivelor până la alegerea instrumentelor potrivite..

În episodul de astăzi, suntem ghidați de Valentin Dragu, un expert în investiții cu o experiență vastă la ING Bank și Citibank London. Acest episod este o adevărată resursă pentru tine, indiferent dacă ești la începutul drumului sau un investitor experimentat.

Valentin ne împărtășește din experiența sa și ne oferă o perspectivă clară asupra investițiilor pasive și active. Află de la el despre importanța stabilirii obiectivelor financiare și cum să-ți planifici investițiile, fie pe termen scurt, fie pe termen lung. Dacă ai fost vreodată curios despre cum să începi să investești, acest episod este pentru tine.

Discutăm  șidespre diferite instrumente de investiții și analizăm avantajele și dezavantajele fiecăruia. Toate aceste informații sunt îmbogățite de experiența lui Valentin și sfaturile lui.

Ascultă acum acest episod pentru a-ți construi un plan de investiții solid și a-ți îmbunătăți strategiile financiare.

Recommended