Cifrele care Schimbă Jocul: Cum Stabilim Prețurile, o Discuție cu Costin Ciora image
E518 · Florin Rosoga Podcast
Cifrele care Schimbă Jocul: Cum Stabilim Prețurile, o Discuție cu Costin Ciora
35k Plays
2 months ago

Costin Ciora este un expert în domeniul pricing-ului, cu o pasiune pentru cifre și stabilirea prețurilor. Cu o experiență solidă ca lector universitar, consultant și trainer, Costin a dedicat o bună parte din cariera sa studiului și înțelegerii dinamicii prețurilor, ajutând companiile să navigheze prin complexitatea acestui aspect al afacerilor.

Pe lângă activitatea sa profesională, Costin Ciora este coautor al versiunii în română a cărții "Confesiunile unui om de pricing. Cum influențează prețurile totul",  lucrare publicată împreună cu Hermann Simon și care explorează impactul și importanța stabilirii prețurilor în lumea afacerilor de astăzi.

Am vorbit apoi despre greșelile obișnuite pe care le fac companiile în stabilirea prețurilor. Costin ne-a oferit câteva sfaturi practice – o schimbare binevenită față de teoriile complicate pe care le întâlnim de obicei.

Am discutat și despre cum percepția valorii afectează cumpărăturile noastre zilnice, fără să ne dăm seama. E ca și cum am fi într-un joc de-a șoarecele și pisica, dar cu prețuri și etichete.

Cum să rămâi competitiv într-o piață care se schimbă mai repede decât rețetele de pe TikTok? Ei bine, Costin a avut câteva idei despre asta – și da, le-am discutat pe toate!

***

Podcastul acesta este susținut de Gomag, lider al în soluții de eCommerce din România, care ajută antreprenorii să transforme ideile în afaceri online de succes, oferind o platformă intuitivă și eficientă.

Gomag valorizează parteneriatele pe termen lung și construiește relații de durată, bazate pe creștere continuă și inovație în domeniul digital.

***

Descoperă detalii și insight-uri din discuțiile noastre, cărțile menționate și detalii despre invitați pe florinrosoga.ro. Aici te poți înscrie la un newsletter lunar pentru a afla noile episoade.

Iar dacă îți place să asculți aceste podcasturi, acordă-ne două minute și scrie o recenzie pe Spotify sau Apple Podcasts. Este un gest simplu care ne sprijină enorm în a aborda subiecte atrăgătoare și alți invitați pe gustul tău.

Recommended