Citirea Rapidă: Cum Să Înveți de X Ori Mai Repede? image
E465 · Florin Rosoga Podcast
Citirea Rapidă: Cum Să Înveți de X Ori Mai Repede?
8.4k Plays
1 year ago

Ți-ai imaginat vreodată să citești o carte în doar câteva minute? Descoperă în acest episod puterea  Photoreading-ului, o tehnică  care îți poate schimba complet modul de a citi, de a studia și absorbi informația.

În epoca informației, când cărțile și articolele se acumulează mai repede decât avem timp să le citim, Photoreading vine ca o soluție magică. Azi, în podcastul nostru, avem plăcerea de a explora acest subiect alături de Connie Larkin, o expertă în arta cititului rapid.

Connie, cu experiența și pasiunea ei pentru lectură și dezvoltare personală, ne introduce în lumea fascinantă a Photoreading-ului. Află cum această tehnică te poate ajuta să citești și să procesezi informațiile mult mai rapid și mai eficient.

Vom discuta despre beneficiile Photoreading-ului și cum poate această metodă să îți transforme modul în care interacționezi cu cărțile și informațiile. Fie că ești student, profesionist sau pur și simplu un iubitor de cărți, vei descoperi cum să îți îmbunătățești abilitățile de lectură.

Ascultă acum acest episod pentru a învăța cum să-ți deschizi mintea și să absorbi cunoștințe într-un mod complet nou. Connie Larkin îți va împărtăși tehnici și sfaturi care te vor ajuta să te adaptezi la ritmul accelerat al lumii moderne de informații.

Pentru alte detalii vezi articolul original aici.

Sponsor episod:

Podcasturile mele sunt create folosind Zencastr. Este platforma de înregistrare a podcasturilor pe care o folosesc de ani de zile și prin care am înregistrat sute de podcasturi.

Dacă te gândești să începi un podcast, o poți face cu ajutorul Zencastr: folosește linkul acesta pentru 30% reducere la primele 3 luni PRO (sau tastează codul de reducere florinrosogapod), în plus ai 14 zile de testare gratuită.

Găsești celelalte episoade și podcasturi – le poți asculta pe site, pe Spotify sau în aplicația ta preferată de conținut audio.

Linkuri menționate:
Găsești webinariile despre marketing, antreprenoriat și cum să te promovezi online pe site – vezi aici.

Recommended