Care Sunt Cele mai Importante Lecții Învățate din Dezvoltarea unei Companii de Smart Home & Smart Lifestyle? image
E506 · Florin Rosoga Podcast
Care Sunt Cele mai Importante Lecții Învățate din Dezvoltarea unei Companii de Smart Home & Smart Lifestyle?
15.6k Plays
10 months ago

În acest episod de podcast, avem plăcerea de a-l avea ca invitat pe Horațiu Vasilescu, consultant de Business Development la Tellur, unul dintre liderii pieței locale de accesorii telecom și produse Smart Home. Tellur este un brand al ABN Systems International, și a devenit un nume de referință în industrie.

În cadrul discuției, Horațiu ne conduce printr-o călătorie în timp, de la înființarea Tellur până în prezent, evidențiind lecțiile importante învățate pe parcursul dezvoltării companiei și înțelegerea profundă a consumatorului român.

Episodul oferă o perspectivă detaliată asupra prezenței Tellur în România și a preferințelor consumatorului român, explorând ce apreciază acesta, care sunt nevoile sale și cum se aliniază Tellur la acestea.

De asemenea, discutăm despre produsele Tellur Smart Home & Smart Lifestyle, concepute pentru a ușura viața de zi cu zi. Horațiu ne oferă o privire asupra modului în care aceste produse se integrează în viața cotidiană și cum au fost ele primite de piață.

În final, episodul se încheie cu o discuție despre planurile de viitor ale Tellur, oferindu-ne o privire asupra direcției în care se îndreaptă compania. Acest episod este o resursă valoroasă pentru cei interesați de evoluția pieței de accesorii telecom și produse Smart Home.

Recommended