Cum să Iei Decizii Informate pentru a-ți Crește Business-ul cu George Musat, Head of Business Analytics, Data Intelligence by Publicis Groupe Romania image
E504 · Florin Rosoga Podcast
Cum să Iei Decizii Informate pentru a-ți Crește Business-ul cu George Musat, Head of Business Analytics, Data Intelligence by Publicis Groupe Romania
21.9k Plays
11 months ago

George Mușat are 16 ani de experiență în domeniul cercetării de piață, din care 7 ani în conducerea departamentului de cercetare al Pro TV, cel mai mare grup media din România. S-a concentrat pe utilizarea statisticilor pentru a crește și optimiza generarea de venituri și alte rezultate de business. 

George este activ ca Head of Business Analytics în cadrul Publicis Groupe, fiind cel care a gândit și implementat soluțiile de business în Publicis Groupe.

Publicis Groupe are 9 agenții (Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Digitas, Zenith, Starcom, Spark Foundry, MSL The Practice), iar în fiecare dintre ele există membri DATA Intelligence. Acum 5 ani au început să automatizeze sursele de date și să raporteze în timp real pe canale, în timpul acesta au corelat comunicarea, apoi și alte surse, cu date de business și au măsurat impactul acestora. Iar acolo unde se poate, creează previziuni legat de impactul acestor date astfel încât clientul să aibă o ecuație de valoare și să decidă în cunoștință de cauză.

Recommended