Pasiune, Răbdare și Mentalitate Agilă: Conversație cu Monica Jiman image
E511 · Florin Rosoga Podcast
Pasiune, Răbdare și Mentalitate Agilă: Conversație cu Monica Jiman
16.3k Plays
7 months ago

Astăzi, suntem bucuroși să vă prezentăm o invitată cu o carieră remarcabilă și o contribuție semnificativă la lumea inovației și a business-ului agil.

Monica Jiman și-a început cariera în 2002, când a decis să urmeze un Master în Franța, la Universitatea din Orleans. După absolvire, și-a început cariera în lumea afacerilor ca stagiar într-o companie franceză numită Pentalog, care, la acea vreme, avea doar 50 de angajați, cu 30 dintre ei în Franța și restul la biroul din Brașov. Cu pasiune și dedicație  Monica a evoluat în cadrul companiei, contribuind la creșterea spectaculoasă a Pentalog.

În cadrul acestui podcast, discutăm despre o serie de subiecte importante. Monica împărtășește convingerea ei că învățăm preponderent de la cei care au experiență, care au trecut prin experiențe similare cu ale noastre. Ea subliniază, de asemenea, importanța unei echipe puternice care împărtășește aceeași viziune, precum și necesitatea de a lua rapid decizii și de a avea răbdare pentru ca aceste decizii să se materializeze în realitate.

Un alt aspect pe care Monica îl aduce în discuție este "mentalitatea agilă". Ea ne arată cum abordarea agilă în afaceri poate stimula inovația și poate aduce un avantaj competitiv semnificativ. Monica Jiman dezvăluie cum aplicarea principiilor agile în dezvoltarea de produse și procesele de afaceri poate facilita adaptabilitatea și rezistența într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

***

Descoperă detalii și insight-uri din discuțiile noastre, cărțile menționate și detalii despre invitați pe florinrosoga.ro. Aici te poți înscrie la un newsletter lunar pentru a afla noile episoade.

Iar dacă îți place să asculți aceste podcasturi, acordă-ne două minute și scrie o recenzie pe Spotify sau Apple Podcasts. Este un gest simplu care ne sprijină enorm în a aborda subiecte atrăgătoare și alți invitați pe gustul tău.

Recommended