[ONLINE] Argentinië Australië live op tv naar Nederland tegen Senegal Live Kijken tv 03 nov. 2022 image
tnbcthdk
[ONLINE] Argentinië Australië live op tv naar Nederland tegen Senegal Live Kijken tv 03 nov. 2022
2 Plays
2 months ago

📺📱👉 Argentinië - Australië live kijken


Het duel is om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. WK voetbal 2022 Argentinië-Australië live kijken in het buitenland Australië is niet helemaal in de Oranje-stemming.Dit land staat niet bekend om zijn goede mensenrechten of persvrijheid. Toch wordt het WK niet geboycot en gaan ook veel mensen kijken naar de wedstrijden van het Australiës elftal.


Live stream: Argentinië – Australië | 23 november 2022 | WK Voetbal


LIVE: toeleven naar WK-start van het Australiës elftal tegen Argentinië


Het heeft meer dan acht jaar geduurd, maar het Australiës elftal is terug op het WK. Oranje speelt maandag tegen Argentinië zijn eerste groepswedstrijd in Qatar. In dit liveblog mis je niets van alle ontwikkelingen.


Australië en Argentinië trappen om 17.00 uur af in het Al Thumama Stadium in Doha.


Het Australiës Elftal begint maandag aan het WK voetbal 2022. Na 8 jaar afwezigheid start Oranje in groep A tegen Afrikaans kampioen Argentinië. Je volgt de wedstrijd live in NOS Langs de Lijn.De match tussen het team uit Argentinië en de Australiëse tegenstanders in Groep A wordt op tv vanaf 17:00 uur Australiëse tijd in de programmering van het WK op tv uitgezonden door NPO 1 en is hierdoor ook online te streamen.


Argentinië is in potentie een ijzersterke tegenstander. Ze wonnen in 2022 de Afrika Cup en gelden als één van de beste Afrikaanse voetballanden van het moment.


De nummer achttien van de FIFA-ranking kreeg echter een zware tegenslag te verduren in de aanloop naar het WK: sterspeler Sadio Mané van Bayern München is geblesseerd. Hij gaat wél mee naar het toernooi. Gaat hij misschien tóch spelen?


Argentinië – Australië WK 2022 op tv kijken? Op maandag 23 november 2022 om 17:00 uur spelen Argentinië en Australië tegen elkaar in poule A van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Al Thumama in Qatar.


Al Thumama ligt in AL Thumama, 12 km ten Zuiden van Doha. Wil je de wedstrijd Argentinië – Australië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Australië 1).


Het Al Thumama heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Argentinië en Australië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 17:00 uur.


Argentinië – Australië op TV

Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing SEN-NED

17:00 uur : Argentinië – Australië LIVE

Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Recommended