[[TV2 Sport@]]* Danmark mod Australien live på tv VM i fodbold direkte tv 30 november 2022 image
ki copy korbi
[[TV2 Sport@]]* Danmark mod Australien live på tv VM i fodbold direkte tv 30 november 2022
1 Plays
2 months ago

🔴📺📱👉 Australien mod Danmark live på tv

Danmarks niveau overrasker australske journaliste

Folkestemningen i Australien var ikke optimistisk, da de kom i VM-gruppe med Danmark og Frankrig. Nu er den vendt.

Optakt: Australien - Danmark

Danmark SKAL vinde, hvis det skal ende med et avancement ved VM-slutrunden.

Danmark vil følge med i den anden kamp – det vil Australien ikke

30. nov. 2022, 14:15

Tunesien kan gøre livet surt for Danmark og Australien onsdag.

Mens Danmark og Australien kæmper for deres VM-eksistens på Al Janoub Stadium, udspiller der sig en potentielt lige så vigtig kamp 25 kilometer nordpå.

På Education City Stadium kæmper Tunesien for sin videre deltagelse mod Frankrig, og hvis nordafrikanerne er i gang med at overraske mod de forsvarende verdensmestre, bliver det pludselig bøvlet for Danmark og Australien i den anden gruppe.

- Selvfølgelig holder vi øje med den (Frankrig mod Tunesien, red.), siger Kasper Hjulmand til TV 2 SPORT.

- Men ørst og fremmest handler det om, at vi spiller for at vinde kampen, og forhåbentlig er det nok. Hvis det skulle vise sig, at det ikke er nok, fordi Tunesien er i gang med at vinde, og der er noget målscore, vi skal have styr på, har vi selvfølgelig det, så vi i løbet af kampen og anden halvleg kan finde ud af, om vi skal presse og gå mere ultimativt til værks.

For halvandet år siden spredte de danske EM-semifinalister fascination og begejstring verden over, men efter to VM-kampe i Doha i slutningen af november står minderne fra sommeren 2021 som en gevaldig kontrast.

I hvert fald i Australien, som er Danmarks sidste gruppemodstander. Det fortæller overraskede journalister til TV 2 SPORT i Doha.

- Vi burde have set det her hold true Frankrig i kampen om førstepladsen. Ingen tvivl om det. Og det er et mysterium for os, hvorfor det ikke er gået sådan, siger den australske journalist Luke Doherty fra Fox Sports.

Hans kollega fra Keepup.com.au er enig.

- Jeg er overrasket. Jeg havde helt sikkert forventet, at Danmark havde flere point. Måske en sejr over Tunesien og måske endda et point eller en sejr over Frankrig, fordi de har haft så mange positive resultater på det seneste ved EM og mod Frankrig to gange, siger David Davutovic.

Her hentyder han til Danmarks to Nations Leauge-kampe mod Frankrig, som begge endte med sejr til de rød-hvide.

"Ikke igen!"

For fire år siden ved VM i Rusland bestod Australiens gruppe af Danmark, Frankrig og Peru. Her kunne de ikke forhindre Frankrig og Danmark i at gå videre. Men nu kan The Socceroos tage revanche, fordi de har spillet sig frem til et scenarie, der inden VM så letter utænkeligt ud.

- Da vi trak Danmark og Frankrig, tænkte vi: "Nej, ikke igen!" Vi ville gerne have undgået de to, for vi ved, hvad der skete fire år siden, og det var ikke kønt. Vi ville ikke have Frankrig, og vi ville slet ikke have Danmark, fordi vi så, at de er et hold på vej frem, siger Luke Doherty.

Det danske hold består af ”superstjerner fra europæiske topklubber”, som han beskriver det.

Australsk tro

Men på onsdag har Australien, hvis hold på papiret ikke ser skræmmende ud, muligheden for at overraske. Det kræver sandsynligvis ’bare’ et enkelt point mod Danmark, der til gengæld er pisket til at vinde for at holde drømmen om en plads i 1/8-finalen i live.

Recommended